0 850 308 8 308

KIVANÇ DAĞ OKULLARI, GİRNE KOLEJİ İLE BÜYÜK BİRLEŞİMİNİ ANLATIYOR.

Girne Amerikan Üniversitesi Dünyanın Kapılarını Girne Koleji Öğrencileri İçin Edremit’te Açıyor.

Girne Amerikan Üniversitesi kuruluşu olan Girne Koleji, “Dünyanın Kapıları Sana Açık’’ diyerek eğitimcileri, aileleri ve öğrencileri yeni dünya insanının başarısı için Edremit’te bir araya getiriyor.

2014 yılından beri Edremit’in önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Kıvanç Dağ Eğitim Kurumları, gücünü Girne Kolejleri ile birleştirerek, köklü bir üniversite çatısı altında global, bilimsel, güvenilir ve kurumsal bir anlayış ile ilerliyor.

Okul Kurucusu Sayın Kıvanç Dağ; “3 yıldır yaşanan tüm kriz ve eğitim sürecindeki köklü değişimlerin bizlerde oluşturduğu revizyon ile uluslararası bir eğitim yapısına dönüşerek, gelişmeye karar verdik. Amacımız çocuklarımızı sadece Edremit’i, Balıkesir’i ve Türkiye’yi değil, tüm DÜNYAYI görebilen bir vizyonla yetiştirebilmektir. Ortaokul ve lise kademelerinde okuyan çocuklarımıza, üniversite eğitimine geçişlerinde de avantaj sağlıyor

olmak işbirliği standartlarımızı güçlendirdi.

Unutmamak gerekir ki, bir insanın kendini gerçekleştirdiği yolda yükselmesi için önce kendinin farkında olması gerekir. Edremit’te çocuklarımızla ve gençlerimizle eğitim ve öğretim adına yaşadığımız tecrübeleri harmanlayarak gelecek için daha disiplinli ve daha istikrarlı bir şekilde, varlığımızı ve gücümüzü Girne Kolejleri ile birleştirerek, ÖZEL EDREMİT GİRNE KOLEJİ adıyla yol almaya devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Kıbrıs’ın ilk üniversitesi olan ve 1985 yılında kurulan Girne Amerikan Üniversitesi, eğitimdeki yenilikçi duruşu ve dünya kimliğinde mezuniyet vizyonuyla Türkiye’de Girne Koleji okullar grubu ile büyüyor.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 3 kıtada yer alan, kampüsleri ile uluslararası misyonu doğrultusunda, 135 farklı ülkeden gelen 20.000’ i aşkın öğrencisine yüksek standartta eğitim olanakları sunan ve akademik programlarına dünyadaki tanınmış akreditasyon kurumlarından onay alan dünyadaki sayılı üniversiteler arasındadır. Evrensel bir üniversite kimliğine sahip olan Girne Amerikan Üniversitesi, 3 kıtaya yayılmış kampüsleri, 147 dünya üniversitesi ile yaptığı akademik işbirliği anlaşmaları, uzaktan eğitim ve yurt dışı eğitim programları ile öğrencilerine farklı seçenekler sunmasıyla da eğitimin kalitesinden ödün vermeden gelişmeye ve büyümeye devam eden seçkin bir eğitim kurumudur.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs’ta açtığı The American College ve The American Future College ile anaokulu, ilköğretim ve ortaöğretim eğitimindeki başarısıyla da  Kıbrıs’ın önde gelen eğitim markaları arasındadır.

Özellikle yabancı dil eğitimine yönelik konsepti ile yeni dünya insanının başarı bilincine vurgu yapan  Girne Koleji, anaokulundan lise mezuniyetine kadar tüm sınıf seviyelerinde kalite güvencesinin önemine dikkat çekiyor.

Eğitimin bilimsel yönü için Girne Amerikan Üniversitesi ile organik bir okul – üniversite iş birliğine de imza atan Girne Koleji, özellikle GAÜ Eğitim Fakültesi ve Sürekli Eğitim Merkezi ile yaptığı çalışmalarla en az iki dil yetkinliği olan, çoklu dil seçenekleriyle iletişim kurabilen, dünyayı anlayan ve kendini dünyaya doğru ifade edebilen dünya insanı yetiştirmenin öneminin altını çiziyor.

“Dünyanın Kapıları Sana Açık” sloganıyla uluslararası eğitim deneyimiyle eğitimcileri, aileleri ve öğrencileri uluslararası bir eğitim çatısı altından bir araya getirecek olan Girne Koleji, Türkiye’nin dört bir yanında fiziksel ve sosyal olanakları güçlü kampüslerin kurucularıyla eğitim yatırımına imza atacak olup, Türkiye’de ve dünyada kolej-üniversite iş birliğinin en prestijli okul grubu olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor.

İstanbul Çekmeköy, İstanbul Sancaktepe, Ankara Yenimahalle, Afyonkarahisar, Muğla Fethiye, Şanlıurfa, Batman, Diyarbakır, Van, Gaziantep ve Balıkesir Edremit olmak üzere ikinci yılında 11 Kampüse ulaşan Girne Kolejlerinin hedefi kısa vadede Türkiye’de, orta vadede Türk Cumhuriyetleri ve Ortadoğu ülkelerinde, uzun vadede tüm dünya ülkelerinde büyütmek

Anaokulundan lise mezuniyetine kadar okul, yaşam ve kariyer temelli yeterlilik alanlarının kalitesine odaklanan Girne Koleji, Girne Amerikan Üniversitesinin köklü deneyiminden faydalanarak
eğitim programlarını oluşturmuş, global ölçekteki eğitim sözüyle:
Yeni Dünya İnsanının başarı yolculuğunda öncü bir rol üstlenmiştir.